Marți, 22 Septembrie 2020 12:28

  Inscrieri inchise: Curs avizat MEC ”PREDAREA INTERACTIVA ONLINE PENTRU LIMBILE MODERNE - LIMBA ENGLEZA” cu durata de 16 ore - online, Seria I, perioada 16.10-06.11.2020 - 30 locuri

  Scris de

  Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in perioada 16.10-06.11.2020, programul de formare ”PREDAREA INTERACTIVA ONLINE PENTRU LIMBILE MODERNE - LIMBA ENGLEZA cu durata de 16 ore, Seria I, Grupa 1 

   

  Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/kBDJK1sJXZdNLFrv7 , pana in data de 10.10.2020, ora 16 sau în limita locurilor disponibile maxim (30 de locuri ).

  În cadrul programului de formare vor avea loc urmatoarele întâlniri online, sub forma de webinar de cate 4 ore:

  - 16.10.2020, între orele 16-20 - vineri

  - 23.10.2020, între orele 16-20 - vineri

  - 30.10.2020, între orele 16-20 - vineri

  - 06.11.2020, între orele 16-20 - vineri

   

  Public tinta vizat: Cadre didactice care predau limba engleza în învatamântul preuniversitar

  Programul de formare PREDAREA INTERACTIVA ONLINE PENTRU LIMBILE MODERNE - LIMBA ENGLEZA cu durata de 16 ore, vizeaza dezvoltarea urmatoarelor competente:

  • Dezvoltarea capacitatii de utilizare adecvata a platformelor educationale online pentru predarea limbilor moderne conform programelor scolare în vigoare;
  • Formarea profesorilor pentru proiectarea didactica a competentelor si continuturilor folosind aplicatii online;
  • Dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor de aplicare a noilor tehnologii pentru îmbunatatirea practicilor si metodelor de predare-învatare-evaluare în predarea limbilor moderne si adaptarea acestora la nevoile grupului tinta din clasa virtuala;
  • Formarea capacitatii de analiza a relevantei si utilitatii variatelor tipuri de resurse si instrumente digitale pentru atingerea rezultatelor asteptate ale învatarii în vederea formarii competentelor generale si specifice din programa scolara nationala.

  Fisa programului de formare detaliata : http://www.ccdbrasov.ro/index.php/cursuri-avizate-m-e-n/item/565-predarea-interactiva-online-pentru-limbile-moderne-limba-engleza

   

  Pentru a se valida inscrierea online, cadrul didactic trebuie sa trimita la CCD Brasov urmatoarele documente (scanate la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):

  1. formular individual de inscriere la programele de formare continua in anul scolar 2020 -2021 ( formular atasat la acest mesaj)
  2. copie dupa CI/BI ;
  3. copie certificat de nastere ;
  4. copie certificat de casatorie;
  5. copie dupa actul de studiu cu specialitatea (diploma de bacalaureat / studii universitare);
  6. adeverinta de încadrare de la unitatea scolara ( se completeaza direct pe formularul de înscriere);
  7. copie dupa ultimul grad didactic obtinut.

   
  Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere si a documentelor trimise pe email catre CCD Brasov, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului (prof. Cotfas Monica).

  CCD Brasov elibereaza adeverinta de participare doar pentru cadrele didactice care au parcurs integral programul, pe baza raportului platformei generat pentru fiecare sesiune de instruire si realizarea temelor din portofoliul evaluarii finale.

  Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decât cele personale.

  Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge cursul de formare.

  Nota 2: Cursul de formare este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov

  Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2020 10:22
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.