Marți, 22 Septembrie 2020 09:22

  Inscrieri inchise: Curs avizat MEC ”Abordarea invatamantului hibrid la ciclul primar ” cu durata de 12 ore - online, Seria I, perioada 07.10-04.11.2020 - 60 locuri

  Scris de

  Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in perioada 07.10-04.11.2020, programul de formare ”Abordarea invatamantului hibrid la ciclul primar ” cu durata de 12 ore, Seria I, Grupa 1 si Grupa 2

   

  Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV4zH34WQp2BNIUPH08HroP3NObblb-5JJEikqO4RigfJ3Zg/viewform?usp=sf_link , pana in data de 30.09.2020, ora 16 sau în limita locurilor disponibile maxim (30 de locuri - Grupa 1 si 30 de locuri Grupa 2).

  În cadrul programului de formare vor avea loc urmatoarele întâlniri online, sub forma de webinar de cate 3 ore:

  - 07.10.2020, între orele 16-19 - miercuri

  - 14.10.2020, între orele 16-19 - miercuri

  - 21.10.2020, între orele 16-19 - miercuri

  - 04.11.2020, între orele 16-19 - miercuri

   

  Public tinta vizat: Personal didactic din învatamantul preuniversitar care functioneaza la ciclul primar

  Programul de formare ”Abordarea invatamantului hibrid la ciclul primar ” cu durata de 12 ore, vizeaza dezvoltarea urmatoarelor competente:

  • Formarea si dezvoltarea capacitatii de utilizare adecvata a platformelor educationale on-line la ciclul primar
  • Dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor de proiectare a continuturilor si materialelor suport utilizate în învatamantul de tip hibrid (fata-în-fata/online)
  • Integrarea resurselor în format digital în curriculumul implementat la ciclul primar, prin proiectarea, desfasurarea si evaluarea situatiilor educative
  • Formarea capacitatii de analiza a relevantei si utilitatii variatelor tipuri de resurse si instrumente digitale pentru eficientizarea învatarii de tip hibrid
  • Formarea capacitatii de organizare si prelucrare a informatiei cu ajutorul sistemelor de gestiune a bazelor de date

  Fisa programului de formare detaliata : http://www.ccdbrasov.ro/index.php/cursuri-avizate-m-e-n/item/568-abordarea-invatamantului-hibrid-la-ciclul-primar

  Pentru a se valida inscrierea online, cadrul didactic trebuie sa trimita la CCD Brasov urmatoarele documente (scanate la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.):

  1. formular individual de inscriere la programele de formare continua in anul scolar 2020 -2021 ( formular atasat la acest mesaj)
  2. copie dupa CI/BI ;
  3. copie certificat de nastere ;
  4. copie certificat de casatorie;
  5. copie dupa actul de studiu cu specialitatea (diploma de bacalaureat / studii universitare);
  6. adeverinta de încadrare de la unitatea scolara ( se completeaza direct pe formularul de înscriere);
  7. copie dupa ultimul grad didactic obtinut.

   
  Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere si a documentelor trimise pe email catre CCD Brasov, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului (prof. Piros Laura si prof. Minecuta Elisabeta).

  CCD Brasov elibereaza adeverinta de participare doar pentru cadrele didactice care au parcurs integral programul, pe baza raportului platformei generat pentru fiecare sesiune de instruire si realizarea temelor din portofoliul evaluarii finale.

  Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decât cele personale.

  Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge cursul de formare.

  Nota 2: Cursul de formare este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov

  Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2020 10:23
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.