Marți, 08 Iunie 2021 11:38

  Sunt deschise înscrierile în competitia „Premiile Internationale pentru Alfabetizare UNESCO”.

  Scris de

  Bun ziua, stimati colegi.

  Ne face placere sa va anuntam faptul ca, pana la data de 13 iunie 2021, sunt deschise înscrierile în competitia „Premiile Internationale pentru Alfabetizare UNESCO”.

  Anul acesta, proiectele si programele propuse sunt solicitate sa reflecte tema „Învatare incluziva la distanta si alfabetizare digitala”.

  Tema evidentiaza practicile inovatoare pe care promotorii de alfabetizare le-au initiat ca modalitate de a asigura continuitatea alfabetizarii în timpul crizei COVID-19. De-a lungul pandemiei, învatarea la distanta a prezentat multe fete si a fost sustinuta de solutii de înalta si scazuta tehnologie, precum si de învatare hibrida care combina învatarea fata în fata.

  Institutiile publice, organizatiile neguvernamentale si persoanele care promoveaza alfabetizarea prin proiecte si programe sunt invitate sa consulte criteriile de selectie (click pentru acces), iar în cazul în care le îndeplinesc sa îsi exprime interesul pentru candidatura prin intermediul platformei online (click pentru acces) pana la data de 13 iunie 2021exclusiv în limbile engleza sau franceza.

  Ulterior, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO va selecta cele mai bune idei, care vor trebui dezvoltate de catre candidati, înainte de a fi trimise catre UNESCO. Nominalizarile vor fi evaluate de un juriu international independent, compus din cinci experti, pe baza criteriilor de selectie. Pe baza recomandarilor juriului international, Directorul – General UNESCO va selecta finalistii care vor fi premiati cu ocazia Zilei Internationale a Alfabetizarii, 8 septembrie.

   Întrebarile suplimentare pot fi adresate direct reprezentantului organizatorului, UNESCO, dna Cristina Butescu, expert CNR UNESCO, la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

  Va dorim succes!

  Echipa CRED

  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.