Vineri, 19 Martie 2021 10:08

  CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate are placerea sa va invite la Conferinta finala a proiectului Youth for Love - Program educational de prevenire si gestionare a violentei de gen in scoala, care va avea loc pe data de 26 martie 2021

  Scris de
  Evaluaţi acest articol
  (0 voturi)

  CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate are placerea sa va invite la Conferinta finala a proiectului Youth for Love - Program educational de prevenire si gestionare a violentei de gen in scoala, care va avea loc pe data de 26 martie 2021, in intervalul 10.30-13.00, pe platforma Zoom.

  Youth for Love este un proiect desfasurat pe durata a doi ani (2019-2021) si implementat in patru state europene - Italia, Belgia, Grecia si Romania. Proiectul a dezvoltat si testat un program educational integrat, dedicat elevilor de liceu (14-17 ani) si profesionistilor din domeniul educational, cu scopul de a creste nivelul de constientizare in legatura cu prevenirea si gestionarea adecvata a violentei de gen. Proiectul este co-finantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene.

   Mai multe detalii regasiti in invitatia atasata.

   Evenimentul este dedicat profesionistilor din domeniul educatiei: profesori, inspectori scolari, consilieri scolari, specialisti din ONG-uri.

   Inscrierea pentru eveniment se face accesand urmatorul link https://docs.google.com/forms/d/12WwOm9E5PlBYQ58t6qtrLssmY0Y-VLgcFmG6xHCqa5k/edit

   Va asteptam cu drag si ne-ar fi de mare ajutor si daca ati distribui invitatia si catre alte persoane interesate.

    

  Ana Maria Olteanu

  Responsabila comunicare CPE

  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Tel:       0727.454.825

  Website: https://www.cpe.ro/

  Facebook: https://www.facebook.com/cpegalitate

  Citit 92 ori Ultima modificare Vineri, 19 Martie 2021 10:10
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.