Imprimă această pagină
Luni, 28 Septembrie 2020 15:23

”Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev” - webinar 22.10.2020 intre orele 18-20

Scris de

Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in data de 22.10.2020, intre orele 18-20, webinarul ”Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev ” cu durata de 2 ore

Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/nwxnfUAnwMwCHt9A9 , pana in data de 20.10.2020, ora 16 (sau in limita a 250 de locuri).

Webinarul ”Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea Google Classroom – pasi pentru profesor si elev ” vizeaza urmatoarele competente:

- Crearea claselor virtuale si gestionarea lor.
- Gestionarea activitatii în clasa virtuala din perspectiva profesorului si a elevului.
- Utilizarea serviciilor G-Suite pentru educatie integrate în Google Classroom.

 

Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului ( prof. Sibechi Viorica).

Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decat cele personale.

Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge webminar-ul.
Nota 2: Webminar-ul este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov
Nota 3: Nu se elibereaza adeverinta pentru participarea la webminar