Joi, 30 Iulie 2020 15:28

  ''Cum mutam scoala acasa? Cele mai eficiente instrumente si resurse gratuite pe care le pot folosi profesorii pentru a organiza lectiile online'' -Seria III, curs gratuit- cu durata de 12 ore in perioada 01-04.09.2020

  Scris de

  Casa Corpului Didactic Brasov va organiza online in perioada 01.09-04.09.2020, programul de formare ”Cum mutam scoala acasa? Cele mai eficiente instrumente si resurse gratuite pe care le pot folosi profesorii pentru a organiza lectiile online ” cu durata de 12 ore

  Înscrierile se fac pe baza formularului generat pe acest link: https://forms.gle/PFt6RTSPMgCyAn7i8 , pana in data de 15.08.2020, ora 16 (sau in limita a 250 de locuri).
  În cadrul programului de formare vor avea loc urmatoarele întalniri online, sub forma de webinar:
  - 01.09.2020, între orele 16-20
  - 02.09.2020, între orele 16-20
  - 04.09.2020, între orele 16-20

  Programul de formare ”Cum mutam scoala acasa? Cele mai eficiente instrumente si resurse gratuite pe care le pot folosi profesorii pentru a organiza lectiile online” cu durata de 12 ore, vizeaza dezvoltarea urmatoarelor competente:

  - Folosirea navigatoarelor web, a softurilor pentru comunicatii si a softurilor de prezentare.

  - Utilizarea tehnologiilor in activitatile cu toata clasa, in grupuri mici sau individuale si asigurarea accesului echitabil la acestea.

  - Aplicarea cunostintelor din domeniul informaticii in mod flexibil si intr-o varietate de situatii.

  - Proiectarea de probleme complexe pentru a masura gradul de intelegere al elevilor.

  - Utilizarea resurselor web pentru a-i ajuta pe elevi sa colaboreze, sa acceseze informatii si sa comunice pentru a analiza si a rezolva probleme specifice.

  - Crearea mediilor de invatare flexibile, in care sa integreze activitatile centrate pe elevi.

  - Administrarea unor proiecte complexe.

  - Dezvoltarea aplicatiilor prin colaborarea cu alti profesori si experti

  Link-urile de acces vor fi trimise pe e-mail participantului (gmail), dupa validarea formularului de inscriere, cu o zi inainte sau in ziua cursului, de catre formatorul cursului ( prof. Silea Anda).


  CCD Brasov elibereaza adeverinta de participare doar pentru cadrele didactice care au parcurs integral programul, pe baza raportului platformei generat pentru fiecare sesiune de instruire si realizarea temelor din portofoliul evaluarii finale. Nu sunt acceptate la instruire cadrele didactice care se logheaza cu alte conturi decat cele personale.

   

  Nota 1: In cazul în care nu va veti da consimtamântul asupra faptului ca veti intra in videoconferinta si asupra inregistrarii acesteia, nu veti putea parcurge cursul de formare.

  Nota 2: Cursul de formare este destinat exclusiv personalului didactic din Judetul Brasov

  Ultima modificare Vineri, 07 August 2020 13:22
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.