Joi, 14 Martie 2019 15:44

  Program de formare ''Folosirea utila, creativa, sigura a internetului (FUCSI)''

  Scris de

  Stimate cadre didactice,

  Va informam ca, in perioada 15-29 martie 2019, va puteti inscrie la programul de formare FOLOSIREA UTILA, CREATIVA, SIGURA A INTERNETULUI (FUCSI), curs avizat MEN, adresat personalului didactic din invatamantul preuniversitar (personal didactic de predare, bibliotecari scolari, documentaristi, informaticieni).

  Programul de formare este o initiativa a programului educational Ora de Net – www.oradenet.ro si este sprijinit de Ministerul Educatiei Nationale si de Organizatia Salvati Copiii.

  Cursul cuprinde 23 de ore, este gratuit si se va derula in perioada 4 aprilie-16 mai, in fiecare zi de joi, in intervalul orar 14-19.

  Participantii din cele doua grupe trebuie sa provina din minim 25 de institutii de invatamant diferite (maxim 2 de la fiecare institutie).

  Evaluarea cursului va consta in intocmirea unui portofoliu care cuprinde implementarea la clasa a modulelor tematice studiate si prezentarea experientei personale in urma acestei activitati. Portofoliul va fi realizat in echipe de 2 persoane.

  La finalul cursului, cursantii vor primi:

  • Adeverinta de participare din partea CCD care atesta prezenta si implementarea portofoliului;
  • Diploma de onoare din partea Organizatiei Salvati Copiii

  Inscrierea se realizeaza pana in data de 29 martie 2019 prin depunerea la secretariatul  CCD Brasov a formularului de inscriere care este atasat acestui mail, insotit de documentele mentionate in cuprinsul acestuia.

   

  Cu deosebita consideratie,

  Echipa CCD Brasov

  Ultima modificare Joi, 14 Martie 2019 15:50
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.