Miercuri, 20 Mai 2020 09:33

  PROGRAMUL START2TEACH

  Scris de

  Programul Start2Teach

  Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si Institutul de Studii Financiare (ISF) deruleaza programul Start2Teach, in colaborare cu inspectoratele scolare teritoriale. Acest program este dedicat profesorilor din invatamantul preuniversitar si are ca obiectiv principal furnizarea unui suport pentru cadrele didactice care predau notiuni de educatie financiara.

  Pentru a sustine activitatea didactica, intr-un mediu concurential, ASF si ISF organizeaza in anul scolar 2019-2020 concursul Start2Teach in cadrul programului educational cu acelasi nume, in scopul promovarii educatiei financiare in invatamantul preuniversitar.

  Premiile in cadrul acestui concurs constau in 10 tablete oferite pentru cele mai bune 10 planuri de lectie cu tema Relatia consumatorului cu institutiile financiare nebancare – Produse si servicii de asigurare, in vederea sustinerii unei ore de educatie financiara din programa disciplinei Educatie Economico-financiara pentru clasa a VIII-a, aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393/28.02.2017 – ora (lectia) aferenta competentei specifice 1.2. din programa mentionata. Inscrierea lucrarilor in concurs se va face pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Concursul se va desfasura in perioada 2 martie - 12 iunie 2020 (perioada de inscriere). Cele mai bune 10 planuri de lectie vor fi premiate cu 10 tablete, castigatorii urmand sa fie desemnati la finalul lunii iunie 2020. Regulamentul concursului si mai multe informatii puteti gasi pe www.asfromania.ro/edu/pentru-profesori/

  Avand in vedere cele mentionate, in spiritul bunei colaborari cu dumneavoastra, avem rugamintea de a transmite aceasta informatie cadrele didactice din mediul preuniversitar, din unitatile de invatamant din judetul dumneavoastra.

  Inscrierea in concurs este posibila pentru orice cadru didactic, indiferent de specializare (materia/disciplina predata) sau de nivelul clasei la care preda, dar este necesar ca respectivul candidat sa fie angajat al sistemului public (sa predea intr-o unitate de invatamant de stat).

  Prin acest concurs ne dorim promovarea educatiei financiare si deschiderea unor noi cai de informare prin care profesorii sa poata accesa resurse utile in activitatea lor didactica, drept pentru care apreciem in mod deosebit ajutorul dumneavoastra privind incurajarea cat mai multor profesori in vederea inscrierii in acest concurs.

   

  Cu deosebit respect,

  Dan Alexandru CHITIC

  Responsabil Educatie Financiara

  Serviciul Monitorizare si Educatie Financiara

  Directia Relatii cu Publicul, Petitii si Educatie Financiara

  Autoritatea de Supraveghere Financiara/Financial Supervisory Authority

  Operator de date cu caracter personal nr. 12283

  Tel: +4 021 659.63.31/ 0734.836.339

  Email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Web : www.asfromania.ro

  Adresa: Splaiul Independentei nr.15, sector 5, cod 050092, Bucuresti

  https://www.facebook.com/asf.romania

  Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2020 09:35
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.