Imprimă această pagină
Vineri, 11 Septembrie 2020 14:10

Castigatorii Selectiei Nationale de bune practici „Creatori de Educatie”, editia 2020

Scris de

Ziua de 11 septembrie 2020 marcheaza desemnarea premiantilor Selectiei Nationale de bune practici in educatie, nivelurile primar si gimnazial, „Creatori de Educatie”, editia 2020.

Prin derularea acestei selectii nationale, ne-am propus sa descoperim si sa promovam acele cadre didactice care au o contributie remarcabila in cresterea atractivitatii scolii, insuflandu-le elevilor bucuria de a invata, de a intelege si de a descoperi lumea in care traim.

 

 „Creatori de Educatie” reprezinta, totodata, o campanie de constientizare cu privire la prestigiul acestei vocatii si importanta creativitatii dascalilor, calitate reflectata ulterior in rezultatele fiecarui copil, in viitorul educatiei si al societatii romanesti.

Tinand cont de contextul sensibil al ultimelor sase luni, am acordat un interes deosebit acelor activitati desfasurate cu succes in perioada instituirii starii de urgenta si, de asemenea, a starii de alerta.

In numele intregii echipe a proiectului CRED, transmit multumiri si felicitari tuturor participantilor la selectia „Creatori de Educatie”, editia 2020. Fiecare cadru didactic a demonstrat, astfel, ca este un model inspirational pentru colegii din intreaga tara. Fiecare participant a castigat respectul comunitatii educationale, intrucat a pus la dispozitia colegilor practicile utilizate cu succes in propria activitate didactica, devenind un potential model de bune practici, la nivel national, intr-un moment in care avem nevoie, mai mult ca niciodata, de o mobilizare exemplara caracterizata prin daruire ai solidaritate” – Merima Carmen Petrovici, Manager al Proiectului „Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti” – CRED.

 

Castigatorii Selectiei Nationale de bune practici „Creatori de Educatie”, editia 2020

https://www.creatorideeducatie.ro/lista-castigatorilor-creatori-de-educatie-editia-2020/