Miercuri, 02 Septembrie 2020 13:22

  Inovatie în educatie prin dezvoltarea RED în CRED

  Scris de

  Va invitam maine, joi – 3 septembrie, intre orele 15.00-16.30, la intalnirea virtuala „Inovatie in educatie prin dezvoltarea RED in CRED”, un webinar dedicat Resurselor Educationale Deschise - RED.  

  Moderatorul intalnirii online, Ciprian Fartusnic, Coordonator partener CRED - Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, CNPEE - ii va avea ca invitati la panelul discutiei pe:

  Carmen Holotescu, prof. univ. si decan Facultatea de Inginerie, director al Centrului pentru educatii deschise si blockchain din cadrul Universitatii „Ioan Slavici” din Timisoara

  Liviu Constandache, coordonator activitate CRED A.2.2 Elaborarea de resurse educationale deschise si de alte resurse relevante pentru sprijinirea aplicarii la clasa a noilor programe scolare

  Impreuna, vor aborda teme ce vizeaza:

  1. a)    selectia nationala a expertilor în crearea RED, derulata prin intermediul proiectului CRED
  2. b)    utilitatea resurselor educationale deschise pentru sistemul de educatie si dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice.

  Webinarul este deschis oricarui cadru didactic, indiferent ca este dezvoltator/utilizator RED sau pur si simplu curios sa descopere ce inseamna si cat de utile sunt Resursele Educationale Deschise.

  Link-ul de acces al stream-ului întâlnirii

  Va asteptam.

  Echipa CRED

  Link

  https://stream.meet.google.com/stream/ddfb52b2-70b4-4d2d-b302-bcc5ea7ee818

  Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 13:29
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.