Imprimă această pagină
Vineri, 08 Mai 2020 14:04

A început a doua editie a Selectiei nationale de bune practici „Creatori de Educatie”

Scris de

Stimata doamna/Stimate domnule director,

 

Selectia nationala de bune practici in invatamantul primar si gimnazial romanesc „Creatori de Educatie”, desfasurata in cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti” – CRED, a ajuns la a doua editie.

 

Proiectul nostru creeaza premisele necesare pentru ca un numar cat mai mare de cadre didactice sa devina „Creatori de Educatie”, gratie metodelor de predare si strategiilor inovatoare aplicate la clasa.

 

Stim ca in unitatile de invatamant exista multe cadre didactice dedicate, valoroase prin ceea ce sunt si prin ceea ce fac pentru copii si dorim ca acest lucru sa fie cunoscut, ca bunele practici sa fie promovate, sa poata deveni modele la nivel national.

 

De aceea, va rugam sa distribuiti tuturor colegilor din unitatea de invatamant in care va desfasurati activitatea didactica fisierul grafic din atasamentul acestui mail, care reprezinta, in fapt, o invitatie de a se inscrie in selectia desfasurata anul acesta.

 

Numele profesorilor inscrisi in selectie este direct legat de scoala in care acestia isi desfasoara activitatea, ceea ce faciliteaza si promovarea unitatii de invatamant la nivelul intregului sistem educational romanesc.

 

In calitate de parteneri ai Ministerului Educatiei si Cercetarii, in cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educatie Deschisa pentru toti” - CRED, va multumim si va invitam sa urmariti www.creatorideeducatie.rowww.educred.ro sau Facebook – Proiectul CRED, pentru a fi la curent cu evolutia fiecarei etape din cadrul selectiei nationale de bune practici „Creatori de Educatie” – editia 2020.

 

Cu cele mai bune ganduri.

Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 14:08