Miercuri, 23 Mai 2018 10:49

  Vizita de studii ’’Personalized intervention and counseling to integrate children with special educational needs’’

  Scris de

   

  Comunicat de presa

   

  Vizita de studii ’’Personalized intervention and counseling to integrate children with special educational needs’’

   

   

  Agentia Nationala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale împreuna cu Inspectoratul Scolar Brasov, organizeaza în perioada 21 mai-25 mai 2018 vizita de studiu cu titlul ’’Personalized intervention and counseling to integrate children with special educational needs’’.

  Vizita reuneste 14 specialisti din 11 tari europene: Austria, Croatia, Estonia, Finlanda, Germania, Islanda, Irlanda, Letonia, Italia, Polonia si Suedia.

              În a doua zi a programului, delegatiile oficiale au vizitat Casa Corpului Didactic Brasov. În acest context, directorul C.C.D. Brasov a prezentat cadrul legislativ românesc privind formarea continua a personalului didactic , misiunea si strategia institutiei, programele de formare acreditate, activitatile metodico-stiintifico-culturale derulate, cât si proiectele cu finantare nerambursabile implementate de-a lungul timpului.

   
     


              Doamna formator Monica Schiller, a prezentat programul de formare ’’Educatie Incluziva’’ cu durata de 89 ore, 22 credite profesionale transferabile, acreditat prin OMEN nr. 3019/2018, furnizor fiind C.C.D. Brasov.

   

              La sfârsitul întâlnirii, a avut loc o sesiune de întrebari ale colegilor din cele 11 tari europene pentru o mai buna întelegere a modului în care are loc interventia personalizata si consilierea elevilor cu nevoi speciale. Raspunsurile la aceste întrebari au fost oferite de reprezentantii C.C.D. Brasov si I.S.J. Brasov.

              Atasam fotografii de la eveniment:

  Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2018 11:03
  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.