Joi, 14 Septembrie 2017 15:20

  INVATAREA STIINTELOR – ABORDARI METODOLOGICE MODERNE

  Scris de

   

   

   

  INVATAREA STIINTELOR – ABORDARI METODOLOGICE MODERNE

   

   

  Centrul de Evaluare si Analize Educationale anunta inceperea inscrierilor pentru cursul de formare ,,Invatarea stiintelor – abordari metodologice moderne”. Cursul este livrat gratuit in cadrul proiectului ,,Fizica altfel”, implementat de Centrul de Evaluare si Analize Educationale.

  Cursul este sustinut financiar de Carmeuse Holding SRL si Schaeffler Romania. Mai multe detalii despre proiect puteti gasi aici.

   

   

  Programul de formare este acreditat de Directia Formare Continua din cadrul MEN, fiindu-i alocate 20 credite transferabile. Mai multe detalii despre curs aici.

   

  Grup tinta: profesori calificati cu specialitatea fizica (inclusiv cei cu dubla specializare – fizica-chimie).

  Cursul vizeaza invatarea prin metode inductive si instrumente/strategii de evaluare a competentelor.

   

  Structura cursului: 80 de ore

  • Stagiu de formare directa: 4 zile, cate 4 sesiuni de formare in fiecare zi;
  • Stagiu de formare la distanta: fiecare participant la curs va desfasura independent la clasa activitati de predare-invatare-evaluare pentru doua unitati de invatare, in baza celor invatate la curs si a materialelor puse la dispozitie: unitati de invatare, fise de lucru pentru elevi, materiale despre managementul clasei, experimente cu materiale uzuale etc., materiale care se gasesc pe platforma de comunicare http://ceae.ro/moodle/.

   Pe parcursul acestui stagiu, se solicita participantilor sa realizeze studiu individual, sa aplice la clasa doua unitati de invatare, sa interactioneze cu formatorul pentru solicitare de feedback si clarificari si sa tina un jurnal de reflectie privind activitatile didactice realizate. Acest jurnal va constitui baza evaluarii realizate in stagiul final. Jurnalul de reflectie poate fi insotit cu poze, filme, declaratii ale elevilor etc.

  • Stagiu de analiza si evaluare: 1 zi in care fiecare participant va prezenta o scurta analiza a activitatilor didactice pe care le-a realizat in stagiul practic.

   

  Inscrierea la curs se face prin trimiterea catre dna profesor Gabriela Deliu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) a unui e-mail prin care este exprimata intentia de participare.

   

  Perioada de inscriere: 15 septembrie 2017 - 25 septembrie 2017.

  Pentru detalii suplimentare, va rugam sa scrieti la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

  © 2017 Casa Corpului Didactic Brasov. Toate drepturile rezervate.

  Please publish modules in offcanvas position.